Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Προσφορές δικηγορικών γραφείων για την αναδρομική δικαστική διεκδίκηση των μισθολογικών παροχών των δώρων εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας.

Σας παραθέτουμε παρακάτω προσφορές δικηγορικών γραφείων για την αναδρομική δικαστική διεκδίκηση των μισθολογικών παροχών των δώρων εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας, τα οποία καταργήθηκαν από 1-1-2013 με τις διατάξεις του Ν.4093/2012.

(Α) Δικηγορικά γραφεία ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ-ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ

Κόστος 35 ευρώ. Η συνολική αξίωση είναι 7% επί του επιδικασθέντος ποσού, όταν αυτό θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων (τα προκαταβαλλόμενα 35 ευρώ θα αφαιρεθούν από το ποσοστό 7%).
Εκπρόσωποι των εν λόγω γραφείων θα βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους αρ. 12) από τη Δευτέρα 29-10-2018 και μέχρι την Παρασκευή 9-11-2018, ώρες 10.00- 14.30.

(Β) Δικηγορικό γραφείο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χ. (Νομικού εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ)

Κόστος 20 ευρώ (θα κρατηθεί απ'ευθείας από την μισθοδοσία για τα μέλη τη ης ΠΟΑΣΥ). Η συνολική αξίωση είναι 3 % επί του καθαρού καταβαλλομένου ποσού, ύστερα από την αφαίρεση των εξόδων, όταν αυτό θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων (τα προκαταβαλλόμενα 20 ευρώ θα αφαιρεθούν από το ποσοστό 3%).

Δικαιολογητικά θα παραλαμβάνονται στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους αρ. 12) από τη Δευτέρα 12-11-2018 και μέχρι την Τρίτη 20-11-2018, ώρες 10.00- 14.30.
Δικαιολογητικά :
- Στοιχεία ενάγοντος. (ΠΛΗΡΗ)
- Υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής
- Υπογεγραμμένη σύμβαση δικηγορικής εντολής (σε 2 πρωτότυπα αντίτυπα)
- Υπεύθυνη Δήλωση σχετικά με τη συμμετοχή στη δικαστική διεκδίκηση και την άδεια χρήσης προσωπικών στοιχείων και παρακράτησης των δικαστικών εξόδων. (με γνήσιο της υπογραφής)
Τα ανωτέρω δικαιολογητικά μπορείται να κατεβάσετε σε μορφή pdf ΕΔΩ


(Γ) Δικηγορικό γαρφειο κ. ΛΑΓΟΥ

Κόστος 20 ευρώ χωρίς οιαδήποτε άλλη αμοιβή ή ποσοστό επί των όσων σας καταβληθούν σε περίπτωση ευδοκίμησης των αγωγών. Πληροφορίες κατάθεσης αγωγής θα βρείτε ΕΔΩ

Τονίζεται ότι, οι ανωτέρω προσφορές δεν είναι δεσμευτικές και ο καθε συνάδελφος είναι ελεύθερος να ακολουθήσει με τη δική του βούληση τον δικηγόρο που θα τον εκπροσωπήσει, σε περίπτωση που επιθυμεί την δικαστική διεκδίκηση των αναδρομικών των εν λόγω παροχών.

Οι Αντιπρόσωποι της Ε.Μ.Α.Σ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυάγγελος Αντωνίου: Καμία εγκύκλιος και κανένας Υπουργός δεν έλυσε το χρόνιο πάρεργο της μεταφοράς ασθενών για ψυχιατρική εξέταση-όλες οι νέες αλλαγές στη διαδικασία

  Η διαδικασία, δυστυχώς, παραμένει ίδια έως και σήμερα. Συγκεκριμένα, ο εκάστοτε Εισαγγελέας, δέχεται την αίτηση για ακούσια νοσηλεία αυτοπ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις