Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ:


Τόσο εύκολο να το εκφράζεις τόσο δύσκολο να το υπηρετείς. 
Κυριες και κυριοι συναδελφοι ,ο συνδικαλισμος στην Ελλαδα ειναι κατι σαν το χρηματιστηριο.Μπορει να μην ασχοληθηκαν ολοι με αυτο, ομως ολοι γνωριζουν πως λειτουργει.
Εδω και δεκαετιες στην Ελλαδα, ο συνδικαλισμος λειτουργησε προς οφελος των πολιτικων κομματων που κατα καιρους κυβερνησαν αυτον τον τοπο,με απωτερο σκοπο τον ελεγχο των διαφορων κοινωνικων ομαδων,εξυπηρετωντας τα συμφεροντα των λιγων.
Ειδικοτερα στο Σωμα της ΕΛ.ΑΣ. ,οπως ολοι γνωριζετε, ο συνδικαλισμος διαχωριστηκε σε Αξιωματικους και κατωτερο προσωπικο, τηρωντας εξ ολοκληρου τη ρηση "διαιρει και βασιλευε".
Κυριες και κυριοι συναδελφοι, εαν πραγματικα θελουμε τον συνδικαλισμο ως μεσω διαπραγματευσης ,προκειμενου να υλοποιησουμε τους στοχους-αιτηματα μας ,ως κοινωνικη ομαδα, θα πρεπει να αλλαξουμε την αντιληψη μας και τον τροπο προσεγγισης αυτου.
Ελπίζω μετά το τέλος της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας , κερδισμένοι να βγούμε όλοι μας κι όχι συγκεκριμένα πρόσωπα που καιρό τώρα έχουν προσδεθεί σε καρέκλες ευλογώντας τα γένια τους, προσποιούμενοι ότι βρίσκονται κοντά στο συνάδελφο.
Αλέξης Θεοδοσιάδης , 
μέλος Ε.Μ.Α.Σ. , 
υπηρετών Δ.Α.Θ./ Υποδ.Αντιμ. Αθλητ. Βίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τις μετακινήσεις στα Μ.Μ.Μ. των ενστόλων

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ.: 305/3/13 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Υπεγράφη από τους συναρμόδιους Υπουργούς και δημοσιεύ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις