Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Χορήγηση δανείων από το ΤΕΑΠΑΣΑ - Έγκριση αποδέσμευσης κεφαλαίων

teapasa.gr



Σας γνωρίζουμε ότι, με την υπ' αριθ. ΓΔΟΕΣ/1/1/62-α από 29-01-2018 απόφαση του Υπουργού μας, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Β-401) την 09-02-2018, εγκρίθηκε η αποδέσμευση κεφαλαίων για τον Τομέα Πρόνοιας Αστυνομικών (Τ.Π.ΑΣ.), τον Τομέα Πρόνοιας Υπαλλήλων Αστυνομίας Πόλεων (Τ.Π.Υ.Α.Π.) και τον Τομέα Πρόνοιας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Τ.Π.Υ.Π.Σ.) του Κλάδου Πρόνοιας του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.), προκειμένου να χορηγηθούν προσωπικά δάνεια εκτάκτων αναγκών, έτους 2018, σε ασφαλισμένους του. 
Ειδικότερα, εγκρίθηκαν κεφάλαια για τον παραπάνω σκοπό ως εξής: α) Τ.Π.ΑΣ. μέχρι ποσού τριών εκατομμυρίων (3.000.000,00) ευρώ, β) Τ.Π.Υ.Α.Π. μέχρι ποσού δύο εκατομμυρίων (2.000.000,00) ευρώ και γ) Τ.Π.Υ.Π.Σ. μέχρι ποσού δύο εκατομμυρίων εκατό χιλιάδων (2.100.000,00) ευρώ.
Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι τα εν λόγω δάνεια χορηγούνται κατά περίπτωση, μετά από αίτηση του δικαιούχου, με απόφαση του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. και πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι σχετικές για το λόγο αυτό διατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυάγγελος Αντωνίου: Καμία εγκύκλιος και κανένας Υπουργός δεν έλυσε το χρόνιο πάρεργο της μεταφοράς ασθενών για ψυχιατρική εξέταση-όλες οι νέες αλλαγές στη διαδικασία

  Η διαδικασία, δυστυχώς, παραμένει ίδια έως και σήμερα. Συγκεκριμένα, ο εκάστοτε Εισαγγελέας, δέχεται την αίτηση για ακούσια νοσηλεία αυτοπ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις