Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


                                                       Ιδρυτική  Διακήρυξη
Αγαπητές-οι Συνάδελφοι,
Την ώρα που την Ένωσή μας ως θεσμό την έχουν αντικαταστήσει με τις παρατάξεις τους εδώ και κάποια  χρόνια κάποιοι συνδικαλιστές της πόλης μας  , θεωρώντας πως η επικράτηση της παράταξής τους  υπερισχύει του γενικού συμφέροντος των Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης προχωράμε  σήμερα   Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη στην δημιουργία της
Ενωτικής Μαχητικής Αστυνομικής Συσπείρωσης (Ε.Μ.Α.Σ.)Θεσσαλονίκης.
Η δημιουργία της  γίνεται στην πλειονότητα από νέους συναδέλφους, με τη συμμετοχή και ορισμένων παλιών, προκειμένου να συμμετάσχουμε στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσής μας και για να φέρουμε επιτέλους σε αυτήν, την αγωνιστικότητα και τον δυναμισμό που πρέπει να την χαρακτηρίζει,  ως την δεύτερη μεγαλύτερη Πρωτοβάθμια Συνδικαλιστική Αστυνομική  Ένωση της  χώρας.
Στόχος μας η απαλλαγή του συνδικαλισμού από κάθε είδους εξαρτήσεις που μοναδικό σκοπό έχουν το ιδίο και μόνο όφελος των συνδικαλιστών και των παρατρεχάμενών τους  και η συστράτευση όλων των υπηρετούντων των ανά των υπηρεσιών της ΓΑΔΘ συναδέλφων γύρω από το Σωματείο σε πνεύμα ομόνοιας , αφήνοντας στην άκρη τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον όλων των συνάδελφων, αλλά και της κοινωνίας στην οποία διαβιώνουμε και είμαστε μέλη της. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να:
1.Διασφαλίσουμε την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού σε όλα τα επίπεδα.
2.Εξασφαλίσουμε  την λήψη της κατοχυρωμένης από τον νόμο Ημερήσιας Ανάπαυσης.
3.Την ισομερή κατανομή του προσωπικού εντός των υπηρεσιών της ΓΑΔΘ, δίνοντας τέλος σε αστυνομικές υπηρεσίες δύο ταχυτήτων,(υπερπλήρεις  από τη μία και υποστελεχωμένες από την άλλη).
Δεσμευόμαστε :
1.Nα βρισκόμαστε απέναντι στην διοίκηση κάθε φορά που παραβιάζει και καταπατά τα κατοχυρωμένα από τον νόμο εργασιακά μας δικαιώματα.
2. Να μεριμνούμε για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν.
3. Για την νομική, υλική, ηθική στήριξη όλων των μελών του Σωματείου  και την άμεση προώθηση των προτάσεών  τους .
4.Για την δημοσίευση  των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης, για  τις προτάσεις που κατατίθενται προς συζήτηση, ποιος τις υπέβαλε, αν υιοθετήθηκαν και ποιο το αποτέλεσμα που έφεραν. Έτσι το κάθε μέλος της Ένωσης θα πληροφορείται όποτε επιθυμεί τη δραστηριότητα και του κάθε εκλεγμένου  από τον  επίσημο ιστότοπο ενημέρωσης της Ένωσης.
5. Για διαφάνεια στα οικονομικά του Σωματείου δημοσιεύοντας κάθε μήνα όλα τα οικονομικά στοιχεία αυτού, με τα ανάλογα σε κάθε περίπτωση σχετικά παραστατικά να βρίσκονται στη διάθεση όλων των μελών μας.
Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.
Μαζί με όλους εσάς μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Άπαντα τα μέλη μας θα βρίσκονται συνεχώς στη διάθεσή σας.
Σας θέλουμε  δίπλα  μας.
Η συντονιστική επιτροπή της Ενωτικής Μαχητικής Αστυνομικής Συσπείρωσης (Ε.Μ.Α.Σ.)  
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Βαγγέλης υπηρετών Δ.Αστ.Θ./ΑΤ Δέλτα
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Χρήστος υπηρετών Δ.Αλλ.Θ./ΤΔΠΜ Κορδελιού
ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος υπηρετών Δ.Α.Δ.Θ./Ομάδα ΖΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυάγγελος Αντωνίου: Καμία εγκύκλιος και κανένας Υπουργός δεν έλυσε το χρόνιο πάρεργο της μεταφοράς ασθενών για ψυχιατρική εξέταση-όλες οι νέες αλλαγές στη διαδικασία

  Η διαδικασία, δυστυχώς, παραμένει ίδια έως και σήμερα. Συγκεκριμένα, ο εκάστοτε Εισαγγελέας, δέχεται την αίτηση για ακούσια νοσηλεία αυτοπ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις