Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Σε εικονική πραγματικότητα η διοίκηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης..

Και ενώ το προσωπικό της εν λόγω Διεύθυνσης είναι στα "κόκκινα"  εδώ και πάρα πολύ καιρό, με τα Τμήματα της πόλης μας, και προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες (μέτρα, σκοπιές, αναίτιες φυλάξεις ανηλίκων σε νοσοκομεία, ενίσχυση δικαστηρίων και ΥΜΕΔΙΘ, συνεργασία covid κλπ), να μην χορηγούν τις δικαιούμενες ημερήσιες αναπαύσεις στο προσωπικό τους, τα οποία εκτοξεύονται πλέον δραματικά, να μην καλύπτονται ούτε οι απαραίτητες ανελαστικές υπηρεσίες και να μην λαμβάνονται τα ενδεικνυόμενα μέτρα φύλαξης, με ότι αυτό συνεπάγεται στην ομαλή διεξαγωγή της Υπηρεσίας και την ασφάλεια των συναδέλφων μας, η διοίκηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας αντί να προβεί σε ενέργειες επίλυσης των προβλημάτων ζητάει με σημερινή διαταγή διπλοσκοπιά στα τμήματα!!

Όλα τα παραπάνω έχουν επισημανθεί αρκετό καιρό πριν, χωρίς ωστόσο, όπως φαίνεται, να συγκινεί κανέναν υπηρεσιακό μας προϊστάμενο.. Το προσωπικό είναι ήδη εξουθενωμένο και κάποιοι δυστυχώς ζούνε σε μια εικονική πραγματικότητα!!

Ακούστε επιτέλους τις φωνές των συναδέλφων, αντιμετωπίστε τους ως ανθρώπους με προσωπική και οικογενειακή ζωή και γίνεται αρωγοί στα δίκαια αιτήματα τους..







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυάγγελος Αντωνίου: Καμία εγκύκλιος και κανένας Υπουργός δεν έλυσε το χρόνιο πάρεργο της μεταφοράς ασθενών για ψυχιατρική εξέταση-όλες οι νέες αλλαγές στη διαδικασία

  Η διαδικασία, δυστυχώς, παραμένει ίδια έως και σήμερα. Συγκεκριμένα, ο εκάστοτε Εισαγγελέας, δέχεται την αίτηση για ακούσια νοσηλεία αυτοπ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις