Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Περί εκλογών της Ε.Α.Υ.Θ.


Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη καλή φώτιση, δύναμη και υγεία σε όλους εύχομαι!!
Τελευταία στροφή πριν το άνοιγμα της κάλπης και σκέφτηκα να θέσω επί τάπητος το θέμα των εκλογών ως προς την ουσία τους η οποία αφορά την επόμενη μέρα της Αστυνομίας και του Αστυνομικού!!
Καταρχήν με μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων δεν έθεσαν την υποψηφιότητα τους στις επερχόμενες εκλογές για να προσφέρουν στον συνάδελφο αλλά για να προσφέρουν μερικές ψήφους σε κάποια παράταξη στην οποία έχουν "υποχρέωση" ή κάποιο μικροσυμφέρον σε περίπτωση που η παράταξη τους βγεί νικήτρια ,όπως οι ίδιοι παραδέχονται!
Να έρθω όμως στην ουσία,είναι απίστευτο με πόσα πράματα θα μπορούσε να έχει ασχοληθεί ο κάθε εκλεγμένος συνδικαλιστής και ουδεμία σημασία δίνει, όπως όλοι μας έχουμε παρατηρήσει..και ερωτώ:ασχολείτε κανείς με το πως μια πόλη 1 εκατομμυρίου δεν έχει έναν τροχονόμο σε κάθε μεγάλο δρόμο της;ασχολείτε κανείς με το ότι μετα κόπων και βασάνων συνάδελφοι της Δ.Α.Θ. βρίσκουν όχημα για να εκτελέσουν την Υπηρεσία τους;ασχολείτε κανείς με το ότι η υπεράριθμη σε αστυνομικούς Δ.Α.Θ. δεν έχει την δυνατότητα να στελεχώσει επαρκώς τα Τ.Α. και αντ' αυτού καθημερινώς στέλνονται ως ενίσχυση αστυνομικοί απο τα κεντρικά για να βγούν οι Υπηρεσίες;ασχολείτε κανείς με το ότι στα περισσότερα Α.Τ. της πόλης οι συνάδελφοι ταλαιπωρούνται ακόμη με θέματα όπως η έγκαιρη ανακοίνωση Υπηρεσίας ,η χορήγηση των Η/Α ,την πολλαπλή χρήση τους (π.χ. Γραμματέας να διατίθετε και ως ΑΞ.ΥΠ ή και ως σκοπός);και πάρα μα πάρα πολλά άλλα θέματα..
Με μεγάλη έκπληξη λοιπόν ακούω συναδέλφους να δηλώνουν πως έδωσαν μάχες και τις κέρδισαν και πως βρίσκονται στο πλάι των συναδέλφων κ.τ.λ.. Συνάδελφοι συγνώμη αλλά ίσως εγώ να βρίσκομαι σε άλλη πόλη ή να κάνω άλλη δουλειά αφού τίποτα απ' αυτά που λέτε δεν έχω αντιληφθεί κι ας ήμουν χρόνια στο Τ.Α. Πλατείας Δημοκρατίας κι ας υπηρετώ εδώ και χρόνια στην Υ.Α.Β.Α.Χ.!!Να είστε όλοι καλά εύχομαι στο προσεχές μέλλον τα πράματα να είναι πραγματικά καλύτερα για κάθε Αστυνομικό και όχι για λίγους...

Αλέξιος ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
Μέλος ΕΑΥΘ
Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.
Υποψήφιος για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΑΥΘ με το
ενωτικό ψηφοδέλτιο ΑΣΠΙΔΑ-Ε.Μ.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τις μετακινήσεις στα Μ.Μ.Μ. των ενστόλων

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ.: 305/3/13 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Υπεγράφη από τους συναρμόδιους Υπουργούς και δημοσιεύ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις