Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Επί προτάσεων...


Tέλη Απριλίου 2018 θα διενεργηθούν  οι εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και  άρχισαν  να βγαίνουν τα μέλη του ΔΣ  και να εκτοξεύουν βολές εκατέρωθεν σχετικά με το τι έπραξαν, τι πέτυχαν , τι πρότειναν, κλπ. 
Και εμείς,τα λοιπά μέλη της Ένωσης να αναρωτιόμαστε ποιος έχει δίκιο.
Αν κύριοι της διοίκησης της ΕΑΥΘ από την έναρξη της θητείας σας δημοσιοποιούσατε τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης, για  τις προτάσεις που κατατίθενται προς συζήτηση, ποιος τις υπέβαλε, αν υιοθετήθηκαν και ποιο το αποτέλεσμα που έφεραν, τότε και μόνο τότε θα μπορούσαμε ΑΠΑΝΤΕΣ να γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε.
Υπάρχει τρόπος μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης να γίνει αυτό και το γνωρίζετε.Και μην μου πείτε πως όποιο μέλος επιθυμεί μπορεί να έρχεται στα γραφεία και να ζητάει να λάβει γνώση,διότι υπάρχουν πολλοί συνάδερφοι από μακρινές περιοχές που δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα.
Η πρότασή μου αυτή κατατέθηκε στις Γενικές Συνελεύσεις ετών  2013,2014,2016, σε όλα τα  ανοιχτά ΔΣ και στα μέλη των ΔΣ περιόδου 2012-2015 και 2015-2018.
Για ποιον λόγο δεν έγινε δεκτή?
Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ!

Αλέξανδρος Π.ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ
Αντιπρόσωπος ΕΑΥΘ στην ΠΟΑΣΥ
Υπηρετών Ομάδα ΖΗΤΑ
Mέλος Ε.Μ.Α.Σ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τις μετακινήσεις στα Μ.Μ.Μ. των ενστόλων

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ.: 305/3/13 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Υπεγράφη από τους συναρμόδιους Υπουργούς και δημοσιεύ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις