Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Το "χαμένο" μνημόνιο ενεργειών - Του Αλέξανδρου Σφελινιώτη

Έχουν παρέλθει ήδη 7 μήνες από την εμφάνιση της πανδημίας και ακόμα αναζητείται ένα μνημόνιο ενεργειών, εκδιδόμενο από το Αρχηγειο ΕΛ. ΑΣ. στο οποίο θα αναφέρονται ΡΗΤΆ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ όλες οι ενέργειες στις οποίες θα προβαίνει το Αστυνομικό Προσωπικό σε κάθε περιστατικό covid19.

Μνημόνιο ώστε ο καθένας από εμάς να μην είναι έρμαιο των ορέξεων του οποιουδήποτε θεωρητικά υπεύθυνου κρατικού υπαλλήλου.

Ζητάμε ένα μνημόνιο ενεργειών το οποίο θα  προστατεύει τόσο την υγεία μας και την σωματική μας ακεραιότητα, όσο και να μας προφυλάσσει από ενδεχόμενες δικαστικές περιπέτειες.

Από αόριστες διαταγές που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα έλυναν γεμίσαμε.

Ζητάμε ένα μνημόνιο ώστε να δίνεται με αυτό ΆΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΟΥΣΙΑΣ  και όχι να είμαστε συνεχώς στη μέση διαπραγματεύσεων και τηλεφωνημάτων. 

7 μήνες απραξίας και ποιος  ξέρει πόσους μήνες ακόμα θα πάει έτσι.

Αλλά το έχουμε επαναλάβει.Για να αφουγκραστείς και να καταλάβεις τα προβλήματα της καθημερινότητας και του πεζοδρομίου πρέπει να τα ζεις, να τα έχεις βιώσει. Κλεισμένος σε 4 τοίχους, επί πολλά χρόνια ξεχνάς!!!

Αλέξανδρος Σφελινιώτης

Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Θ.

Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου