Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: 10-07-2017 / 10-07-2018: Επέτειος Αναδιάρθρωσης Υπηρεσιών ΔΑΘ

Τι και εάν πραγματοποιήθηκε αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης προ ενός έτους, τι και εάν προσπάθησαν να μας πείσουν πολιτική και φυσική ηγεσία ότι όλα θα άλλαζαν προς το καλύτερο προς όφελος των συναδέλφων και της κοινωνίας..
Δυστυχώς είμαστε καθημερινοί μάρτυρες άθλιων συνθηκών εργασίας για το προσωπικό των Α.Τ....
Οι περισσότερες υπηρεσίες υποστελεχωμένες, η ημερήσια ανάπαυση με το "κυάλι", οχήματα ακατάλληλα, δεισλειτουργούν στην ουσία και ό,τι προσφέρουν οφείλεται καθαρά στην ευαισθησία και το φιλότιμο των αστυνομικών..
Επέτειος σήμερα λοιπόν και στην αναδιοργανωμένη ΔΑΘ υπάρχουν τμήματα που πορεύονται με έναν μοναχικό Αξιωματικό Υπηρεσίας χωρίς σκοπό και βοηθό να βγάζει τα κάστανα απ' τη φωτιά, με έναν Γραμματέα για κάλυψη θέσης γραμματέα, αρχειοθέτη, δακτυλογράφου, επιδόσεων κλπ, συναδέλφους σε πεπαλαιωμένα οχήματα και χωρίς να χορηγούν όχι τις αναγκαίες αλλά ούτε μία ημερήσια ανάπαυση σε σχεδόν καθημερινή βάση..χωρίς υπερβολή, ζούμε έναν εργασιακό μεσαίωνα!
Μόνο οι απαιτήσεις της υπηρεσίας αυξάνονται, για το πώς περνάει ο συνάδελφος ούτε λόγος ..ααα..και χρόνια μας πολλά


ΑΝΤΩΝΊΟΥ Ευάγγελος
Αντιπρόσωπος ΕΑΥΘ στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυάγγελος Αντωνίου: Καμία εγκύκλιος και κανένας Υπουργός δεν έλυσε το χρόνιο πάρεργο της μεταφοράς ασθενών για ψυχιατρική εξέταση-όλες οι νέες αλλαγές στη διαδικασία

  Η διαδικασία, δυστυχώς, παραμένει ίδια έως και σήμερα. Συγκεκριμένα, ο εκάστοτε Εισαγγελέας, δέχεται την αίτηση για ακούσια νοσηλεία αυτοπ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις